Bancuri

w5.ro


 


Soacra cu 3 nurori... Si socrul cu GIP


Era o data o baba care avea 3 fii. Pe rand-pe rand cei 3 fii s-au casatorit si asa a devenit baba "soacra cu 3 nurori". Intr-o zi baba isi zise:
- Ia sa imi testez eu nurorile sa vad care ma iubeste mai mult!
Zis si facut. Baba se arunca in fantana:
- Ajutor!!!Ajutor!!!
Nora cea mare auzi strigatele soacrei ei si s-a dus repede sa o salveze! A scos baba din fantana, i-a dat haine uscate si s-a intors la casa ei. A doua zi gasi nora cea mare in fata portii un scuter de prima clasa si lipit de el era un biletel. Nora nu mai putea de bucurie. Ziua urmatoare se intamla acelasi lucru si cu nora cea mijocie. Nora a scos baba din fantana, i-a adus haine uscate si a plecat la casa ei. Ziua urmatoare gaseste in fata portii o bicicleta pe care scria: "Bine faci bine gasesti, soacra". Nora se bucura. Acelasi lucru se intampla ziua urmatoare cu nora cea mica. Nora s-a gandit si si-a zis:
- De ce sa o salvez, sa imi dea o amarata de trotineta (scuter-bicicleta ....trotineta), las-o sa moara.Asa sa si intamplat. A murit biata baba. Ziua urmatoare gaseste nora cea mica in fta porti un GIP bestial si lipit de el era un biletel "Bine faci bine gasesti,Tata Socru".:))


Banc trimis de: elly999
Data adaugare: 2009-03-05
Citit de: 5008 ori
Nota medie: 4.03
Voteaza bancul:


    « Bancul anterior                                              Bancul urmator » 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate